Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2009. július 02. 0 hozzászólás
 

Hosszas tárgyalások után a TotalGaming Kft. kénytelen bejelenteni, hogy a július 8-12 tervezett TotalGaming Esport Festival elmarad. Az okokat hosszasan ecsetelhetnénk, azonban mindenki számára egyetlen

Hosszas tárgyalások után a TotalGaming Kft. kénytelen bejelenteni, hogy a július 8-12 tervezett TotalGaming Esport Festival elmarad. Az okokat hosszasan ecsetelhetnénk, azonban mindenki számára egyetlen hivatalos közleménnyel kívánunk szolgálni, amelyet a LAN honlapján illetve itt a kibővített részben is megtalálhattok. Ezúttal nem mondhatom azt, hogy kellemes olvasgatást! Hivatalos közlemény
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Tisztelt játékosok!
A TotalGaming Kft meghozta a döntését a július 8-12-re szervezett TotalGaming Epsort Summer kapcsán. A megfelelő számú érdeklődés hiányában kénytelenek vagyunk ezen a helyen és ebben az időpontban a LAN-t lemondani. Nagyon sajnáljuk, hogy jelenleg nincs igény egy ilyen típusú rendezvényre, amelyben biztosan közrejátszik az időpont és a játékosok jelenlegi gazdasági helyzete is. Cégünk kér mindenkit, hogy értse meg üzleti vállalkozás vagyunk, és az utóbbi idők elmaradó fizetései illetve, az hogy több csapat még ezekben a pillanatokban is visszakérte a pénzét nem hagyott más választást nekünk, mint lemondjuk a LAN-t és levonjuk a következtetéseket. Nem tudjuk tovább hitegetni a szponzorokat és magát a helyszín tulajdonosát, illetve azon alvállalkozókat, akik asztalokat, székeket vagy adott esetben internetet biztosítottak volna a helyszínen. Ilyen mértékű játékos bizonytalanság mellett cégünket kockáztattuk volna a rendezvény megtartásával ezért úgy döntöttünk, hogy inkább lemondjuk, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az eltervezett és a szponzorok felé eladott projektet nem tudjuk teljesíteni hiánytalanul, köszönhetően annak, hogy fele annyi érdeklődő sincs, mint amire minimálisan számítottunk.

A JELEN
Úgy érezzük minden utat megpróbáltunk bejárni és utolsó percekig küzdöttünk a rendezvényért, azonban a mai napot tűztük ki vízválasztónak. Jelenleg 103 ember befizetése érkezett meg hozzánk, ami az eredetileg eltervezett minimális játékos mennyiségnek mindössze a harmada. Nem hiszünk abban, hogy a hátralévő három banki napban, vagy akár a helyszíni fizetés megengedésével még 240 ember befizetése megérkezne, és ez nagyban közrejátszott abban, hogy a LAN megrendezésével járó anyagi csőd kockázatát inkább nem vállaljuk fel.
Szomorúak vagyunk, hogy amit elterveztünk nem jöhetett létre és a cég minden munkatársa személyes kudarcként felfogva tanult a hibákból és jelenleg is küzd azért, hogy ami menthető azt mentsük is ki a tervezett LAN-ból.

Köszönjük a BECUP és a D-LAN team munkáját, hiszen ők a rendezvényt függetlenül attól, hogy a közösségnek mennyire volt rá igénye a háttérben 100%-osan összerakták és bebizonyították, hogy az országban jelenleg még mindig nekik van a legnagyobb aktív tapasztaltuk ezen a téren.

Köszönjük azoknak az önkéntes segédkezőknek, akik részt vettek a szervezésben és köszönjük támogatóinknak (Gigabyte, Acer, Fujitsu, Hewlett Packard, LG, Microsoft, Logitech, Buffalo, Szintézis) a belénk és a közösségbe vetett feltétel nélküli hitet.

Elnézést kérünk azon játékosoktól, akik valóban komolyan LAN-t akartak és nevezésüket azért adták le, mert valóban szerettek volna részt venni ezen a rendezvényen, amely minden bizonnyal az ország legnagyobb és legnívósabb rendezvénye lehetett volna. Nem értjük azokat a játékosokat, akik úgymond a rendezőket erősen megtévesztve neveztek a versenyre majd sem a megkeresésünkre sem maguktól nem voltak képesek jelezni, hogy megjelennének-e a rendezvényen. A befizetés, jelentkezés és visszajelzés arányait mindenki megtekinthette a honlapon, amely folyamán úgy kellet volna döntenünk, hogy két játékot leveszünk a palettáról és az egyiknél pedig bízunk, hogy valóban összejön elegendő csapat.

Talán minden olvasó ép ésszel felfogja, hogy ez a fajta magatartás a játékos közösségek felől akkora rizikót jelentett cégünk számára, hogy nem láttunk más kiutat, mint eltörölni a rendezvényt.

A befizetéseket legkésőbb július 13-ig mindenki a számláján találja ahonnét utalt. Amennyiben postai úton történt a befizetés kérjük, hogy a fizetési kódoddal együtt egy bankszámlaszámot is küldj a tges@totalgaming.hu címre. Minden visszafizetéssel kapcsolatos probléma esetén ez az email cím fog élni továbbra is.

A JÖVŐ
Mint ahogy említettük olyan szponzorok álltak az esemény mögé amelyre a hazai esport mindig is vágyott, nagy nevek nagy felajánlásokkal. Számukra is csalódás, hogy ez a LAN nem jöhet össze azonban cégünk semmiképp nem híve annak, hogy elriassza és elűzze ezeket a felbecsülhetetlenül fontos támogatókat ezért úgy döntöttünk, hogy minden eddig belefektetett munkát és megszerzett javadalmat illetve addicionálisan mozgatható programot felajánlunk a BECUP2009 részére.

Bízunk abban, hogy a felajánlásunk elegendően nagy motiváció lesz a BECUP szervezői számára, hogy úgy döntsenek egy szokásos utolsó augusztusi hétvégén LAN-t rakjanak le a közösség asztalára.
Hiszünk abban, hogy saját rendezvényünk kudarcát az önzetlen felajánlásunkkal a hazai esport fejlődésének szentelhetjük és bár LAN-unk mártírhalált halt, mégis lehetőség van arra, hogy megszülessen egy új minden eddiginél jobb és ütősebb BECUP.

Tudjuk, hogy a közösség egy része most nagyon mérges ránk és azt is tudjuk, hogy másik része csak röhög a markába, azonban szeretnénk, hogy ez a kudarc intő példa lenne mindenki számára, hogy az esportot vagy komolyan veszi valaki, vagy ne is reménykedjünk abban, hogy valaha a külföldi porondra kerülhetünk és csapatainknak komoly szponzoraik lehessenek.

Legyen ez intő példa továbbá a LAN szervezők közötti elengedhetetlen kommunikációnak az időpontok kapcsán és együtt összefogva reméljük, hogy a soron következő rendezvény tud majd akkorát robbanni, hogy a régóta áhított szponzorok azt mondhassák a végén: IGEN IDE BE KELL SZÁLLNI!

TotalGaming Kft.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3418
 
1546
 
 
 
kép 4695
 
1406
 
 
kép 3057
 
1401
 
 
 
kép 1548
 
1385
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu